Om Indre Østerbro kan på Wikipedia blandt andet læses følgende: 

 

Indre Østerbro og Frederiksberg er de dyreste kvarterer i København. Indre Østerbro er typisk hjemsted for de københavnere, som ønsker at bo i rolige omgivelser. Bydelen har adgang til mange pladser, grønne områder og vand og mange privatskoler.

Bydelen er også hjemsted for mange ambassader, f.eks. den irske, amerikanske, russiske, tyske og engelske. Canada har sin ambassadørbolig her. Den lille Havfrue på Langelinie er bydelens største seværdighed, og den ses årligt af mange turister og københavnere. På Garnisions Kirkegård og Holmens Kirkegård - hovedstadens to militærkirkegårde - findes mange imponerende gravmæler, ligesom der her findes grave for danske krigshelte fra de selsvigske krige.

 

A/B Carl Johans Gade ligger på Carl Johans Gade, der er en sidegade til Østerbrogade - tæt på Bopa Plads og Park Café.

Områdekort

Med kortet nedenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug skyderen til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.

Klik på "Kort" i øverste højre hjørne af kortet for at se vejkort-visning i stedet for satellitfotos.

Street View

Med Street View nedenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.